0

Wat is je prostaat

Ik heb de afgelopen 14 dagen wel regelmatig nivea pijnstillers genomen maar ik heb het gevoel dat ik dit al een klein beetje kan afbouwen. Zoals voorspeld is er een napijn, de éne keer meer dan de andere keer en voldoende rust nemen. Ik geniet er elke dag steeds meer van dat ik mijn incontinentiemateriaal niet meer hoef te gebruiken. Precies 1 maand na de operatie en gaat alles voortreffelijk. Ik slik sinds een week geen pijnstillers meer aangezien er geen pijn meer is maar beter gezegd af en toe een wat ongemakkelijk gevoel. In het begin was het moeilijk een goede zithouding te vinden (meer hangen) en was er een gevoel van branden, af en toe een mes en speldenprikken. De continentie is 100 met de aantekening wel regelmatig naar de toilet en bij werken (in de tuin of in het huis) niet te lang doorgaan want het overkwam mij gisteren dan kan het een beetje overlopen (dit was echt eigen schuld). Vanochtend met zoon en kleindochter wezen zwemmen, fantastisch dat dit weer zonder problemen kan! Als het weer weer meezit binnenkort weer op de fiets en weer naar de sportschool. L op de fiets geweest en geen pijn. Ook ben ik sinds afgelopen donderdag weer op de sportschool.

wat is je prostaat

Vitamine d informatie alles wat

Ik heb een dag langer in het ziekenhuis moeten blijven (I.p.v. Zaterdag zondag.00 uur naar huis) omdat de blaas nog niet precies wist hoe weer als blaas te functioneren waardoor de blaas nog onvoldoende leeg wordt gedrukt. Niet verwonderlijk als je als blaas 15 maanden een makkie hebt gehad. Prima verzorging in het ziekenhuis en heeft. Hassakhan het prima gedaan van kraantje open naar kraantje dicht. Ik moet nu leren plassen tegen de heuvel op en dat valt nog niet mee! Voor patienten van buitenaf is er een familiehuis waar mijn echtgenote 2 nachten prima heeft ima! Nu herstellen en continent door het leven gaan! 22 september 2008 Vandaag voor controle geweest bij. Hij was uitermate tevreden en had zelf niet helemaal verwacht dat de operatie zo goed voor mij zou uitpakken. In een aantal gevallen bleven patienten een klein beetje nadruppelen en gezien mijn prognose vooraf is het resultaat zeer goed te noemen. De kraan is inderdaad goed dicht. Wel moet je regelmatig naar de toilet en het er niet op aan laten komen!

wat is je prostaat

naar 5 september! Hiermede wordt maar weer bewezen dan het leven voor een groot gedeelte bestaat uit. 28 augustus 2008 jaarlijks diabetes onderzoek. Diabetesverpleegkundige was matig tevreden. HbA1c 7,0 Cholesterol 3,9 psa 0,07 8 september 2008 Op 5 september in Hardenberg (Röpcke-zweers ziekenhuis) is dan eindelijk de male-sling geplaatst. Opname was op de afdeling gynocologie/n verrassing! Na de operatie is het duidelijk dat de afdeling urologie daar een plaatsje heeft gekregen want na enige tijd loop je net zo als een vrouw die een zware bevalling achter de rug heeft gehad en iets is ingescheurd.

Prostaatkanker - samen weten we meer

Nl - alles over de, prostaat

Van de makkelijk incontinentie verpleegkundige een zeer goed advies tbv. Ik gebruikte nu depend anatomic (prima maar de achterkant is voor mij niet nodig) en werd geadviseerd om abena abri 1 en 2 te gaan gebruiken. Deze zitten als je behoorlijk incontinent bent beter dan de tena (deze is bij lichte incontinentie/cq zekerheid goed bruikbaar). Ik heb veel plezier van dit advies gehad en is de abena mij zeer goed bevallen (nr1 voor de nacht en 2 voor overdag.). voor een kwartiergesprek naar de internist in Hardenberg geweest. Tijdens het gesprek merkte zij op, u komt voor een pré operatief onderzoek. Een hersteloperatie wegens incontinentie. Direkt daarop vroeg zij of ik regelmatig dronk en of ik veel plaste of kleine beetjes. Hierop maakte ik de opmerking ik kom hier wegens incontinentie! Zou dit soms humor zijn of beroeps deformatie! Alles was goed en nu wachten op de operatie oproep. 17 augustus 2008 8 augustus weer niets gehoord, dus heb ik naar mijn eigen uroloog in Emmen gebeld.

Beide urologen zijn opgeleid door hrier en heeft. 50 hersteloperaties achter de rug. 20 mei gestopt met fysiotherapie. Mei 2008 Van 8 mei t/m 12 mei met vrouw en zoon en partner naar het Gardameer geweest. Meegenomen koffer en rugzak vol met incontinentiemateriaal. Hoewel ik vooraf veel twijfels had is het mij bijzonder meegevallen. Maar als je zo incontinent bent is thuis toch de beste omgeving en kijk ik uit naar de hersteloperatie! Urodynamisch onderzoek in Hardenberg gehad en niet als een onprettig onderzoek ervaren. Uit het onderzoek kwam duidelijk naarvoren dat de blaaskracht voldoende is maar dat de kracht van de bekkenbodemspier onvoldoende.( moet 70 zijn, is bij mij 28). De anesthesist vond het noodzakelijk dat ik op 24 juni nog een gesprek met een internist heb. Mijn suiker, ik sta in iedergeval op de rol voor een operatie.

wat is je prostaat

Het heeft voor de nacht heel veel verbetering gebracht en overdag als ik niets doe ook maar  als ik overdag een aantal aktiviteiten doe. Boodschappen, in- en uit de auto dan gaat het nog wel eens goed mis. Desondanks, met veel plannen, wel naar feestjes en schouwburg en ook in september weer gewoon zaalvoetbal! Volgende afspraak in april en dan praten over een hersteloperatie (male-sling). Dit niet eerder dan na 1 jaar na de operatie. Wel besloten door te gaan met fysiotherapie 1x in de 2 à 3 weken. weer voor controle geweest bij ipscheer in Emmen. De incontinentie is afgesproken dat er in Hardenberg (Röpcke-zweers ziekenhuis op 10 juni) een Urodynamisch onderzoek gedaan zal worden en aan de hand hiervan zal een hersteloperatie in Hardenberg gepland gaan worden. Dit zal gebeuren door. Hassankhan, collega uroloog van ipscheer.

Prostaat, plug online kopen?

Woensdag 13 juni, met incontinentiemateriaal, naar huis. (Geen schone snijvlakken maar gelukkig zat de uitgroei naar de apex (naar onderen naar de plasbuis) waar van gezegd wordt dat dit én van de minst schadelijke plek.). Volgens ipscheer had de operatie niet nog een half tot 1 jaar kunnen wachten omdat dan vermoedelijk een operatie geen zin meer zou hebben gehad. Op het formulier voor de huisarts stond: diagnose T2 G3 Gl 9 PA 12 hier de vertaling van de gebruikte code's bevindingen van de klinisch patholoog na de operatie: T3a G3 N0 M0 pC R1 9/8 (53) Op de dag van dit ontslag werd ook. Het was daardoor een heftig weekje en kon ik de week daarop voorzichtig herstellen van de operatie. De heftige incontinentie op 3 juni terug geweest bij. Doorverwezen naar een erkende bekkenbodemfysiotherapeut. Ook heeft mijn broer (fysiotherapeut in Onstwedde) mij nivea een aantal keren behandeld om te zorgen dat de (beklemde)zenuw die de bekkenbodemspier van signalen voorziet weer zijn werk kan doen. Het bleek dat deze zenuw(links) al veel langer niet of nauwelijks had gefunctioneerd. Gestart met 3x in de week bekkenbodem-fysiotherapie (met elektro stimulatie) en afgebouwd na 4 maanden naar 1x in de week. wat is je prostaat

De zenuwen, zaadblaasjes en lymfeklieren). 8 juni kwam de ontlasting opgang. 11 juni, last van een lekkende katheter en bijbal ontsteking. Fotos gemaakt van de blaas en plasbuis. Alles goed, geen lekkage. 12 juni katheter eruit, nu geen kraantje lek maar open kraan! Als u kunt plassen neutrogena mag u naar huis! En controleren we of de blaas redelijk leeg. Zuster dacht dat de zgn. Bladderscan kapot was omdat er niets in de blaas te meten was.

Ik kom te snel Klaar!

Gleasonscore bij 1 punctie. Meteen hart en longfotos ballonnen gemaakt en op 27 april een botscan. Uitslag 8 mei, alles verder goed en geen uitzaaiingen. Aangezien mijn broer goede ervaring had met de uroloog in Emmen meteen een afspraak in Emmen (Scheperziekenhuis, dr Knipscheer) gemaakt. Het blijkt dat. Knipscheer én van betere laparoscopiesche urologen. Op 14 mei in Emmen bij. Conclusie geen besparende operatie, dus een radicale prostatectomie ( Laparoscopie) met spoed. 4 juni opname en geopereerd op Tijdens het opereren twee hechtingen in de endeldarm. Vroeg geopereerd en na het wakker worden naar de medium Care gebracht. Tijdens de operatie is de prostaat verwijderd (incl.

wat is je prostaat

Toch nog maar een badzout psa meting psa 20! . (huisarts even aanzien en kijken of deze volgende maand gezakt is). En ja hoor de psa was behoorlijk gedaald. 10 april 9,4 19 juni 8,6 22 september 7,3, op 23 februari 2007 lichte pijn in de onderbuik en naar de huisarts. Inwendig onderzoek (voelt goed) en bloedprikken voor een psa waarde. Helaas bleek toen in februari 2007 de psa waarde weer opgelopen te zijn tot . Meteen doorgestuurd naar de uroloog. Op 13 maart onderzoek bij uroloog, (Dr. Bij het voelen en echo geen bijzonderheden. Tijdens onderzoek gezegd dat een jongere broer in januari een prostaat operatie heeft ondergaan. . Om alles uit te sluiten toch een biopsie op 2 april(10 x). Eerst vakantie en op 23 april uitslag.

Hoe gebruik je een prostaat vibrator?

Het verhaal van mijn prostaat, de prostaatkanker, operatie, incontinentie/continentie en bestralen! Kort hoe het begon. onderstreepte woorden zijn linken waarachter meer informatie te vinden is ). Naar actueel beneden, hans Slot 19 augustus 1943, ik heb sinds april 2003 diabetes ii en sta daarvoor onder controle van de huisarts. Eén maal per jaar een zgn. Kort voor dit shiseido onderzoek in 2006 was een bekende overleden aan. . Zelf op het formulier in een opwelling. Hier niets meegedaan tot ik in maart 2006 last kreeg met moeilijk plassen. Naar de huisarts, inwendig onderzoek, de oude. Psa was 18!, en om beter te plassen Omnic Ocas. Inwendig onderzoek van de prostaat wees niets uit, voelt goed voor de leeftijd.

Wat is je prostaat
Rated 4/5 based on 790 reviews
SHARE

wat is je prostaat Vusuqaxy, Fri, June, 08, 2018

Prostaatwijzer 2 voor risico-inschatting. Echter, uw uroloog ziet een psa-waarde van meer dan 3 of 4 ng/ml vaak als aanleiding tot een prostaatbiopsie. Dit betekent het nemen van een of meer weefselmonsters van uw prostaat om tot een conclusie te komen.

wat is je prostaat Dorunos, Fri, June, 08, 2018

Als u niet weet wat uw psa-waarde is, of indien u de test liever niet wil ondergaan, dan kunt u uw risico berekenen met behulp van. Prostaatwijzer 1, die rekening houdt met uw leeftijd, familiegeschiedenis en eventuele plasklachten ( meer ). Wanneer u uw psa-waarde kent, kunt gebruik maken van.

wat is je prostaat Ehypuxe, Fri, June, 08, 2018

Psa (prostaat-specifiek antigeen) is een eiwit dat in het bloed voorkomt en alleen door de prostaat wordt gemaakt. Met een eenvoudige bloedtest kunt u uw psa-waarde bepalen en dat kan nuttig zijn bij het vroeg opsporen van prostaatkanker. Psa circuleert normaliter ook in kleine hoeveelheden in het bloed van gezonde mannen. De kans op het ontdekken van prostaatkanker wordt groter bij hogere psa-waardes, zoals u kunt zien in onderstaande tabel. Een normale waarde van psa bestaat echter niet; ook bij gezonde mannen kan de psa verhoogd zijn.

Voeg een reactie

Jouw naam:


Commentaar:
Code van afbeelding: